MOVA, de nieuwste railspot van Molto Luce

Honderden varianten om naar uw wensen samen te stellen

Rails zijn terug in omdat ze zo flexibel zijn en omdat LED technologie er zich beter toe leent.
Met de nieuwste reeks moderne duurzame Molto Luce MOVA LED spots of pendels bouwt u de perfecte sfeer voor uw interieur.
U stelt uw spots op maat samen waarbij we u helpen de juiste keuzes te maken
Via de link hieronder kan u zelf uw spot samenstellen
Deze spots zijn voorzien van een aansluiting op het bekende VOLARE railsysteem van Molto Luce of standaard 3 fasen DIN rails. De reeks bevat ook vaste en richtbare inbouwversies. De ultra dunne VOLARE rails zijn in vier kleuren te krijgen - zwart, wit, lichtgrijs en chroom. Door hun ultra kleine afmeting zijn ze een elecgante oplossing in elk interieur. Bovendien bestaan er versies voor holle plafonds en kunnen de rails zelf gependeld worden.
De spots kan u naar uw wensen samenstellen. Zo zijn er verschillende formaten en wattages. U kan kiezen voor een lens, een standaard reflector of een shadow reflector en dat in verschillende stralingshoeken. De efficiente LEDS bestaan in drie varianten: 2700K, 3000K en 4000K. De spots zelf en de schaduwringen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. U kan verder opteren om een gewone aan/uit geschakelde spot te kiezen maar ook Loxone dimbare versies bestaan.
Neem contact met ons op om uw situatie door te nemen.
Deze super doordachte serie zal u ook verbazen door zijn prijs. Wij begeleiden u graag om de meest perfecte keuzes te maken.
info@l-deco.com Tel: 03/482.4001