showroom Lier - top-advies - lichtstudie - plaatsing - webverkoop

Webshop

Een deel van ons assortiment kan u hier eenvoudig online bestellen

Met een persoonlijke aanpak helpen we particulieren met de keuze van hun verlichting.

Een groot gamma voldoet aan alle budgetten.

Projecten begeleiden van planning tot en met plaatsing.

Er worden enkel cookies gebruikt om onze webtrafiek te analyseren.

Klik hier voor onze Privacyverklaring

Lichtplan of Advies

 

Bouwt of renoveert U?

Bespreek en plan tijdig uw verlichting in

Contacteer ons vrijblijvend met uw plannen en wensen:

info@L-Deco.com 

03 482 4001

Ook op afspraak ter plaatse

Showroom Openingsuren

 

zat : open van 11h00-17h00

ma-vrij : enkel op afspraak

 

Steeds telefonisch of per mail bereikbaar

info@L-Deco.com

03 482 4001

Uitzonderlijke condities voor nieuwbouw of renovatie.

Overtuig uzelf van onze service en de competitieve voorwaarden.

TOPCONDITIES Segula Floating filamentlampen

Klik en ontdek onze prijzen

Alle belangrijkste modellen van de floating reeks handig opgelijst met voordelige prijzen

Configureer uw design lees- of vloerlampen

Stel je eigen combinatie samen

Topkwaliteit tegen verlaagde prijzen

MOVA railspot actie

Contacteer ons voor een configuratie

Met de nieuwste reeks moderne duurzame Molto Luce MOVA LED spots creëert u de perfecte sfeer voor uw interieur. Opties voor lichtkleur, breedte van lichtbundel, grootte, kleur van het armatuur, railsysteem, lenzen of reflectors, invulringen en dimbaarheid maken dat u uw spots eigenlijk op maat gaat samenstellen. Bovendien garandeert de superieure kwaliteit van dit Oostenrijkse professionele merk vele decennia zorgeloze verlichting. Wij helpen en adviseren u bij de samenstelling en kunnen tijdens de lanceringsmaanden zeer uitzonderlijke condities bieden.

Meer dan 150 soorten filamentlampen

Direct in de webshop verkrijgbaar

Segula filamentlampen zijn wereldwijd bekend voor hun perfecte afwerking. Met hun vooruitstrevende en gepatenteerde technologsche innovaties bieden ze lampen die duurzaam zijn en veel lichtcomfort bieden.

Bovendien is het merk vernieuwend met de succesvolle FLOAT reeksen van halfopen lampen die dit soort verlichting op een heel ander niveau brengt.

Stevige duurzame buitenverlichting

Slechts een heel kleine greep uit ons gamma buitenverlichting is hier op de website aanwezig. Of het nu gaat om budgetvriendelijke verlichting van FANTASIA, de klassiekers van ASTRO, de nieuwste LOUM of de designmodellen van DLS, kwaliteit staat steeds bovenaan op de lijst. Bovendien maken wij nog eens een selectie van de meest degelijke modellen.

Wij geven u ook advies uit de praktijk en onderdelen om deze systemen bedrijfszeker en veilig op te bouwen. Gaande van de kabels, IP68 connectoren voor deze kabels tot ingietsystemen. Omdat buitenverlichting niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Topkwaliteit design lees- en bijzetlampen

Deze leeslampen en bureaulampen van Holtkotter Licht zijn puur en eenvoudig van vorm zodat ze tijdloos worden. Dit familiebedrijf maakt geen compromissen als het over lichtkwaliteit, efficiëntie en design gaat.

De LED modules zijn zo gemaakt dat vervanging mogelijk is, mocht het nodig zijn.

Ze bestaan telkens in vier kleuren: zwart, donkergrijs platina, geborsteld aluminium en geëloxeerd messing. De FLEX reeksen zijn in tientallen combinaties van armatuur en stofkleur te krijgen.

Deze leeslampen zijn allemaal eenvoudig dimbaar met een vermogen van 19 Watt en een lichtsterkte van minstens 2000 Lumen (200 Watt halogeen equivalent). De lichtkwaliteit is nagenoeg perfect met een CRI van 93 of meer.

Het gamma is veel groter dan wat wij hier kunnen tonen, dus aarzel niet om ons te contacteren om een lamp te vinden die volledig past in de stijl en sfeer van uw interieur.

Tijdloze krachtige staanlampen

De NOVA lampen hebben een leeslampfuntie en een plafondstraler die onafhankelijk van mekaar dimbaar zijn. De uitvoeringen zijn zwart, platina donkergrijs, geborsteld aluminium en geëloxeerd messing. Met 2200 lumen voor de leesfunctie en 6500 lumen voor het indirecte licht zal u nooit tekort komen. Deze lampen worden ook gecombineerd met FLEX lampen voor nog meer plaatselijk licht.

Contacteer ons voor meer informatie en om alle mogelijkheden te kennen.

icon